videografie Hove van Herpelgem

Kluisbergen, Belgium

Trouwen in Oostenrijk

Hij enorm zenuwachtig, zij straalde. Zij liep, hij smolt. Een prachtige first look gevuld met pure emoties. Heerlijk.

Nadat de first look perfect op beeld stond reden we voor de shoot richting de feestlocatie Hove van Herpelgem. We hadden lekker de tijd dus de shoot werd ongedwongen en relaxt en ondertussen hadden we het gezellig met het koppel en Gert de fotograaf en bewonderden we de mooie locatie.

Een persoonlijke kerkdienst in de Sint-Columbakerk in Deerlijk volgde later die middag en een leuk, lief en klein detail tijdens het confetti moment deed mij glimlachen: Pieterjan beschermde Stephanie tegen de regen van confetti met zijn hoed. Wat een gentleman!

De receptie op Hove van Herpelgem was zoals een receptie hoort te zijn; gezellig, lekkere hapjes, overvloedige champagne, een zonnetje en alleen maar lachende gezichten. Even later maakten niet alleen het bruidspaar maar ook de ouders een perfecte entree tijdens het diner. Spontane dance moves onder luid gejuich en geklap. De sfeer zat erin. Om de dag echt af te maken had het bruidspaar een mooi entree voor de first dance; Stephanie schreed elegant de brede trap af, terwijl Pieterjan beneden op haar wachtte, samen liepen ze naar de dansvloer voor hun first dance.

Het lieve koppel, de toplocatie Hove van Herpelgem en de altijd fantastische samenwerking met fotograaf Gert maakte de dag voor ons om niet te vergeten.

Stephanie & Pieterjan, proficiat!

LEVERANCIERS

Fotograaf // Gert Huygaerts
Locatie // Hove van Herpelgem