-vlaanderen.html"/>

TROUWVIDEO

wat is een trouwvideo

Trouwvideo is niet meer zoals vroeger.

Vergeet de gigantisch schoudercamera’s, vergeet de films van 90 minuten, vergeet de camcorder die in jouw gezicht wordt gedrukt om een trouwvideo te maken. Tegenwoordig een trouwvideo veel meer dan alleen een camera richten en achter de actie aanrennen. Een trouwvideo is een film van vijf minuten, boordevol schitterende plaatjes en echte emotie. De videograaf valt nauwelijks nog op. We staan zelfs op het punt dat trouwvideografie een van de eerste zaken is die worden geregeld voor een trouw.

Trouwvideo bevat geluid

Trouwvideo heeft het voordeel van geluid! Mooie woorden, een lach en de reactie tijdens jullie eerste ontmoeting . Naast dat we alles terugzien in een trouwvideo, horen we ook alles terug. Deze extra dimensie maakt een trouwvideo het meest waardevolle document dat iemand kan hebben van de trouwdag.

Trouwvideo van BruidBeeld

Wij houden van een journalistieke benadering. Niets geënsceneerd, over-geposeerd of kunstmatig. Het verhaal wat wij vertellen is liefdevol, uitgesproken en puur. Jullie dag bestaat uit momenten en aan ons de taak om deze momenten in al haar schoonheid vast te leggen. Wat wij willen maken is klassiek genoeg om de tand des tijds te doorstaan en eigenzinnig genoeg om een sterk authentiek verhaal te creëren. Een Trouwvideo van BruidBeeld laat zich het beste omschrijven als:

Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid.

Willen jullie een trouwvideo van BruidBeeld?
Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid