Beste videograaf van België

says who?

Beste Videograaf

Wat maakt een videograaf de beste? Ja we hebben in het verleden verschillende awards en nominaties in ontvangst mogen nemen: Beste Videograaf, Beste Colorist, Beste Trailer en noem maar op. En dat is zeker waardevol. Waardevol voor onszelf, het vertelt of we goed bezig zijn volgens anderen in onze branche. Of het is een populariteits prijs, ook niet slecht natuurlijk. Maar laten we eerlijk zijn. Wat is nou echt belangrijk?

Goede trouwfilm

Wij vinden het bij BruidBeeld belangrijker dat jullie de film een goede trouwfilm vinden, nee beter nog de beste van heel België en Nederland. Want eindstand maken we dit allemaal voor jullie. Dus het is allemaal leuk en aardig. En we zijn trots op de awards en nominaties. En ja het is altijd fijn als iemand zegt dat je de beste videograaf van België bent. But it all boils down to you guys. We willen een eigenzinnige, tijdloze en bovenal awesome trouwfilm maken voor jullie.

Beste trouwvideograaf België

Dus wie de beste trouwvideograaf is van België is zou er niet moeten toe doen. Het gaat erom wat jullie zelf voelen en zien. En wij kunnen alleen maar ons best doen zodat jullie bij het kijken van onze trouwfilms denken.....WIJ WILLEN BRUIDBEELD.

Dus daarom zeggen we: neem een kijkje en laat je inspireren door onze videografie!

Liefs
Christa en Carlos
Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid