TROUWFILM BELGIË
Maak jullie trouw echt onvergetelijk met een trouwfilm van BruidBeeld

TROUWFILM GELIEFD IN BELGIË
De manier waarop BruidBeeld de bruiloft filmt is simpel, maar uniek in haar soort. Een trouwfilm van BruidBeeld wordt heel minimalisctisch gefilmd met een sterk gevoel voor stijl en schoonheid. Dat maakt de trouwfilm van BruidBeeld zo geliefd in België.

EMOTIE
Een bruiloft zit vol momenten, al deze momenten zijn gevuld met emoties. Gevoel speelt misschien wel de grootste rol op deze dag en dus ook in de trouwfilm die BruidBeeld maakt.

OPRECHT
BruidBeeld houdt vast aan een bepaalde eenvoud die ervoor zorgt dat de trouwfilms uiteindelijk ontwapenend zijn, de trouwfilm zal jullie ontroeren. BruidBeeld brengt jullie dag in beeld zonder poespas, zonder trucage. Gewoon zoals de dag zelf is en zoals jullie als persoon zijn.

LIEFDEVOL
Liefde voor elkaar, liefde voor familie, liefde voor vrienden, het is een dag waar de liefde wordt gevierd. Aan BruidBeeld dit alles samen te brengen in een trouwfilm. Frame voor frame met de daarbij behorende zorg en toewijding die het verdient.

KLASSIEK
Belangrijk is dat een trouwfilm de tand des tijd kan doorstaan. Het is iets waar jullie over een jaar of 50 nog steeds van moeten kunnen genieten. BruidBeeld straalt een bepaalde rust en schoonheid uit die jaren nadien nog steeds gewaardeerd zal worden, noem het tijdloos.

EIGENZINNIG
Het begint allemaal met het kennen van de regels en wetten van filmen, verhalen vertellen, schoonheid en compositie, beter nog, het instinctief beheersen hiervan. Om dan vervolgens toch BruidBeeld haar eigen zin te volgen.

Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid, dat is een trouwfilm van BruidBeeld!
Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid