TROUWFILM
Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid

WAT IS EEN TROUWFILM
Een trouwfilm Is de uitgelezen manier om de sfeer en de emotie van een bruiloft in beeld te brengen. Trouwfilms zijn dan ook de ideale manier om jullie bruiloft echt onvergetelijk te maken.

TROUWFILM VAN BRUIDBEELD
Wat maakt een trouwfilm van BruidBeeld nou zo uniek? Ik denk dat we dat heel goed kunnen uitleggen. Elke trouwfilm die door ons gemaakt is, moet voldoen aan specifieke technische en inhoudelijk kenmerken.

Om te beginnen is een trouwfilm van BruidBeeld op het film technische aspect stijlvast, dat wil zeggen: gebruik van symmetrie, vaste lenzen, boeiende composities, elegante camerabeweging, we houden van mooie en vooral levendige kleuren, speels omgaan met licht, een bijna hypnotiserende flow in de edit, afwisselende muziekstijlen (maar altijd herkenbaar qua stijl) en we gebruiken één camera op een monopod....that's it.

Voordat de trouwfilm wordt opgestuurd stellen wij de volgende vragen Is de trouwfilm emotioneel, oprecht, liefdevol, klassiek en eigenzinnig? Voldoet onze trouwfilm hierin, dan is het een echte BruidBeeld trouwfilm!Meer weten over onze trouwfilms?
Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid