P a n d o r a   &   P i e t e r

Pandora en ik zijn er werkelijk waar volledig weg van! De trailer hebben we op repeat gekeken tijdens onze honeymoon! En toen was daar de highlight film. Fantastisch! Zo emotioneel, zo waardevol.

Wij zijn twee extreem gelukkige mensen hier in Leuven!

Een dikke merci!

K A T E L I J N E  &   J U L I E N

You guys are awesome ! You’ve no idea how many times I’ve watched it... and it hits me every time. Thank you so much, you rock!

A N N E - C E C I L E  &   S T E V E N

Wat een feestweek! Bedankt voor de prachtige film, het was voor ons weer even 7 juli!
Zo mooi gedaan we zijn zo blij en ontroerd!

Ik hoor de film steeds op repeat als Steven in de buurt is en de telefoons en laptops moeten 2x per dag aan de lader omdat als we samen ontbijten, koffie drinken, lunchen, glas wijn drinken of avond eten we dat doen kijkend naar de film haha!

Door jullie blijft deze dag op ons netvlies waarvoor enorm veel dank!

We krijgen ook van onze vrienden en familie alleen maar complimenten over jullie werk!

Liefs

A N N E T T E   &   A L E X

Bij die eerste ontmoeting bij ons thuis werd al snel duidelijk dat er een goed click was en achteraf is ons pas duidelijk geworden hoe belangrijk deze click is. Daarnaast vonden wij de rust en power die zij naar voren weten te brengen iets bijzonders. De communicatie verliep vlekkeloos en de tips die zij ons hebben gegeven in de aanloop naar onze bruiloft waren onbetaalbaar. Op de dag zelf kwam nogmaals naarvoren hoe professioneel zij met elkaar samenwerken (ook met de andere leveranciers) om de beste film te kunnen realiseren.

V A L E R I E  &   O L I V I E R

Zo fantastisch die films van jullie! De Docu, de trailer, de highlight…we krijgen er geen genoeg van! We hebben tevens écht ONGELOOFLIJK veel goede reacties gekregen.

Je zult binnenkort veel nieuwe mensen hebben die jullie zullen contacteren, dat kan ik je nu al zeggen ;)

A N N - S O P H I E   &   A N T H O N Y

Ik weet nog de eerste keer dat ik op jullie site terecht kwam en helemaal overdonderd was door jullie filmpjes! Elk nieuw filmpje was steeds opnieuw genieten om te bekijken (ook al kende ik die mensen niet eens!!). Ik moest en ik zou jullie hebben! Het eerste gesprek was ook heel leuk en gezellig alsof we jullie al veel langer kenden! Ik ben zo fan van jullie! Zo sympathiek, professioneel, subtiel...! Ook de after diner movie op het feest zelf! Alle gasten waren overdonderd! Het was prachtig! Jullie zijn de beste!!!!

J O - A N N   &   R O B I N

Via facebook zag ik het werk van Bruidbeeld, en we hadden direct het idee om hun mee te nemen voor onze bruiloft in Italie. Robin was helemaal fan van het filmpje van de bruiloft van Eljero Elia . Hele goede zet van Bruidbeeld bij een voetballiefhebber! Haha!

Voor Robin was het toen duidelijk dat het Bruidbeeld zou worden en ik wist ook zeker dat zij ons zouden vastleggen. Als bruid vind ik het moeilijk om niet alles zelf in de hand te hebben zoals de muziek en wat er in het filmpje komt. Maar ik heb hen alles toevertrouwd en daar ben ik zo ontzettend bij mee!

Niemand anders heeft mij zo goed begrepen als Carlos. Hij is echt een mensen mens en kan heel goed luisteren naar de wensen van zijn klanten. En hij kan ook erg goed omgaan met gestresste bruiden ;) M A R Y - A N N E   &   N A Z A R

Ik bezocht de website van Bruidbeeld en was gelijk verliefd op alle beelden. Het is zo'n ontzettend mooie manier van vastleggen, je kunt zien dat niets in scene is gezet en dat er alleen oprechte mooie momenten worden vastgelegd. Het was relatief kortdag toen ik Bruidbeeld wilde boeken, dus ik hoopte ontzettend dat BB überhaupt beschikbaar was. Toen ik een mail kreeg met: 'wij kunnen op jullie datum', sprong ik letterlijk een gat in de lucht van blijdschap.

D O R I E N   &   R O E L

Omdat jullie naast de manier waarop jullie momenten in al hun puurheid prachtig weten vast te leggen en jullie professionele uitstraling, mensen zijn met een warme en charismatische persoonlijkheid waardoor we ons zeer snel op ons gemak voelden in jullie aanwezigheid. Jullie wisten ons bij de eerste kennismaking met een paar woorden te begrijpen, stelden de nodige kritische vragen en gaven terechte feedback/suggesties over onze planning vanuit jullie ervaring. In België hadden we die klik niet met de videografen die we ontmoet hebben, maar met jullie was die er wel.

B E N E D I C T E   &   S A M

Emoties springen ervan af. De films zijn echt... Niet in scène gezet... Echte momenten ... Heerlijk ... DE MAX!!!!

E V E L I E N   &   A N T H O N Y

Er kwam een filmpje van Bruidbeeld langs op mijn Facebook.. Ik liet er enkele traantjes bij, waarop ik hun website bezocht en nog veel meer filmpjes vond en aldus nog meer traantjes liet.. Hoe zij alles in beeld brengen is een kunst. Mooie kleine details in een glimlach, een beweging, zij weten het te vinden. Na een eerste gesprek bleken het dan ook nog eens super lieve, hartelijke mensen te zijn. We zijn zo blij dat we Carlos en Christa genomen hebben! Nog steeds super in de wolken!

R U B Y   &   L A R S

Na wel honderd portfolios te hebben bekeken was daar ineens BruidBeeld. Het werk sprak ons onwijs aan, en toen we ook nog een super klik met Carlos & team bleken te hebben hoefden we niet lang meer na te denken. En dan is dat moment van het ontvangen van DE film.

De beweging, emoties, blikken, details... We werden weer even teruggetrokken op onze roze wolk van 15 september. Intens geraakt door de prachtige beelden op de mooie muziek, waardoor de tranen over mijn wangen stroomden. Het is geen film, maar een kunstwerk. Heel dankbaar voor deze herinnering!

G A M Z E   &   S T E V E N

Van mijn vriendin kregen wij beelden te zien van een bruiloft waar zij geweest was. Toen wij de film hadden gezien wilden we niks anders meer zien. Het was even alsof wij zelf aanwezig waren tijdens hun bruiloft, zo echt en zo intens.

Ik bewonder hoe bruidbeeld de liefde vastlegt zonder dat er geposeerd wordt. Het zijn emoties waar je altijd naar terug kunt grijpen.


Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid