G E T I P T   D O O R   B R U I D B E E L D
Tijdens het plannen van jullie bruiloft komt er zo veel op jullie pad. Dus dachten wij bij BruidBeeld laten we eens de leveranciers waar we écht blij mee zijn, die waar we blindelings mee samenwerken, benoemen.

We hebben extra gelet op bedrijven waar wij ons mee kunnen identificeren. En met ons vijfjarig jubileum alweer een tijdje achter de rug hebben we gelet op bedrijven die al een tijdje bestaan. Bedrijven die al jaren kwaliteit leveren, bedrijven met een goed verhaal, die geleid worden met een herkenbare passie, eigenzinnig zijn, een duidelijke visie hebben en bezig zijn met een lange termijn plan.

Topleveranciers die hartstikke goed zijn in hun werk en ook nog ’s stuk voor stuk leuke mensen zijn!

Bij deze bedrijven zeggen wij; hier zit je goed!

W E D D I N G P L A N N E R

Mocht je heel blij zijn met die ring om je vinger, maar krijg je al buikpijn als je alleen al denkt aan alle zaken die geregeld moeten worden rondom de bruiloft?
Geen stress, geniet jij vooral van al de leuke zaken (het uitzoeken van een jurk bijvoorbeeld) en laat al het andere over aan Kirsten van La Sensa (stiekem onze favoriet), Kim van Absolutely Fabulous , Meet Marcel , of Isabel van Présence. Deze weddingplanners werken allemaal verschillend maar één ding hebben zij gemeen: passie voor hun vak!L O C A T I E S

De zoektocht naar de juiste leveranciers begint meestal bij de locatie.
Het Belgische La Butte aux Bois is chique en landelijk tegelijk, met een zeer grote tuin die gebruikt kan worden voor grote ceremonies. Ook in België gelegen is Kasteel Rozelaar, knus, mooi en met een prachtige zolder die voor diner of ceremonie gebruikt kan worden.
Een bijzondere locatie is ook Chateau Jemeppe, gelegen in de Ardennen. Een andere favoriet voor schitterende buiten bruiloften in Nederland is Chateau Neercanne.

Willen jullie iets romantisch én een vleugje Frankrijk? Kijk dan net over de grens bij Domaine d’Heerstaayen, romantiek ten top! Viva Lanterne is de variant hiervan in Limburg. En mochten jullie nou echt gewoon iets in Frankrijk zoeken en dan specifiek in de Provence, vergeet dan Les Domaines de Patrasniet te bezoeken.

Nog een aantal eigenzinnige locaties:
Sechery /Felix Pakhuis/ Jef Cools

C E R E M O N I E S P R E K E R

Niets is belangrijker dan een goede trouwambtenaar/ceremoniespreker. De ceremonie, waar jullie liefde samenkomt en samensmelt, is de essentie van een bruiloft. Tine den Donder weet jullie ceremonie persoonlijk, liefdevol en humoristisch te maken. Lieke, van Stories By Mabel, straalt een visie en passie uit, liefde wordt op een intieme manier verteld en gedeeld.

En dan een heel bijzondere voor ons. Nadat ze als ceremoniemeester en achter de camera tal van bruiloften heeft mogen ervaren, begon er bij Christa iets te kriebelen. Met een passie voor verhalen vertellen en voor de liefde (wat wil je met een vader als schrijver en een man die BruidBeeld runt) begon het idee van ceremoniespreker. Dus vanaf heden opent Kleine Verhalen door Christa haar digitale deuren!

J U R K E N

Als ik voor mijzelf spreek dan is dit toch wel het leukste uitzoekwerk wat er bestaat! Avondenlang heb ik het hele internet afgespeurt naar de perfecte jurk. Alle collecties van alle merken kende ik op een gegeven moment uit mijn hoofd. Al heel snel had ik duidelijk voor ogen wat ik wel en niet mooi vond. Na de virtuele zoektocht werd het allemaal nog leuker toen het echte passen begon. Vergeet dan even al je internet favorietjes en vertrouw op het advies van de altijd deskundige stylistes van JPC in Antwerpen, Bloomfeld, Karolien Verstraeten of het jonge bedrijf Wild at Heart Bridal.

F O T O G R A F I E

Bij BruidBeeld hebben we zes jaar zowel fotografie als film aangeboden. Dus als het om fotografie gaat, weten wij wel een ding of twee.

We hebben een lijstje samengesteld van fotografen met wie wij heel graag werken, maar nog belangrijker, van wiens werk wij echt gecharmeerd zijn.

Deze lijst is opgedeeld in vier type fotografen (om het jullie wat makkelijker te maken) verdeeld in de stijlen: journalistiek, fine-art, een combinatie van fine-art en journalistiek en analoog.

Laten we beginnen met de stijl die vergelijkbaar is met onze eigen. Dit zijn de fotografen die journalistiek en fine-art combineren: Yves Schepers , Mon et Mine, Peter van der Lingen en Wouter Colen

Journalistiek pur sang zijn Damon en Isabelle Hattink

En wil je dat jouw foto's naast een emotionele lading een hoog Vogue gehalte hebben? Dan zeggen wij, ga voor:
Amanda Drost , Suzanne en Erwin van Suegraphy (met trouwens ook een goed oog voor het journalistieke) en Alice Mahran .

En dan een speciale tak binnen de categorie Fine-art: Analoge fotografie. Elegantie, schoonheid en een duidelijke eigenheid zijn kenmerkend voor hen die nog "ouderwets" op film schieten. Onze favorieten in deze categorie zijn:
Alexandra Vonk , Gert Huygaerts en natuurlijk Wesley Nulens

Wesley heeft de bruiloft van Christa en Carlos gefotografeerd


M U Z I E K

Woorden zijn tijdens de ceremonie zo verschrikkelijk belangrijk maar goede muziek mag ook niet ontbreken. En dan wel live natuurlijk. Jennifer Ewbank, Meike van der Veer, Steffi Vertriest, Romy en Michael van Lace en Edwin Monteyn zorgen ervoor dat de ceremonie compleet is.
Fantastische avonden hebben wij beleeft met Soulbeach, Cookies and Cream en vooral Coverband the Tour. Wat deze drie in gemeen hebben is dat zij allen energiek, charismatisch, en dynamisch zijn, maar bovenal zijn zij gewoon belachelijk goed!

B L O E M E N

De juiste bloemen maakt zelfs de meest regenachtige dag tot een feest. Onze favoriete leveranciers zijn Frederiek van Pamel Bloom Your Life, LOTS en Puravie

En La Sensa weddingplanning, je zag haar al in ons lijstje voorbij komen, verzorgd al haar bloemwerk in-house.

C A T E R I N G

Hier kunnen we kort over zijn; Silverspoon is altijd verrassend goed en ook niet onbelangrijk, ze deinzen niet terug voor grote groepen (denk aan zo’n 300 gasten). Vergeet alle standaard cocktailshakers die je hebt voorbij zien komen. Deze man, faam en naam gemaakt met de alom bekroonde cocktailbar Stirr in Rotterdam, wil jullie niet imponeren met een agressieve shake, maar met subtiele smaken, schitterende garnering. Contact Larry eens per mail en hij wil zeker even kijken wat hij voor jullie kan doen.

V I S A G I E

Elke bruid wil zich mooi voelen op De Grote Dag. En dan niet gewoon een beetje mooi, maar mooier dan mooi. Dit kun je niet zelf, dit wíl je niet door je vriendin laten doen, of door de buurvrouw. Kies een make-up artist die jou nog zoveel mooier kan maken dan je zelf ooit had durven dromen. Kies voor the Wedding Chapter (Sabrina heeft mij mooi gemaakt op onze eigen bruiloft, groot fan!) of bijvoorbeeld Liene Meneve van Vizien!

Voor de La Sensa bruiden. Zou Kim Maes kunnen, direct vastleggen!

O V E R I G

Pakken: Rietbergh, I am Luigi en natuurlijk Café Costume
Kinderoppas: La NouNou

Stationery: Kijk Kalligrafie

Styling & Rental: Te Leuk Trouwen
Laten we beginnen met BruidBeeld!
Check onze beschikbaarheid