TROUWFILM TOSCANE / ITALIË


DESTINATION WEDDINGFILM

Trouwen in het buitenland begint steeds populairder te worden. Wij denken wel te snappen waarom trouwen in het buitenland zo populair is. Het heeft iets magisch, het is vaak iets intiemer dan een huwelijk in eigen land. Daarnaast heeft een destination wedding als groot pluspunt dat de locatie verre van alledaags is.

Trouwfilm Italië

Trouwen in de heuvels van Toscane is een schitterende ervaring. Maar vergeet vooral niet alle andere pareltje in Italië waar je een schitterende trouwfilm kan maken. De schitterende kustlijn rondom Positano is als een droom en vergeet Umbrië niet met al haar pittoreske plaatsen en schilderachtige natuur. Italië is voor elke videograaf een heerlijke plek om een trouwfilm te maken

Trouwen in Italië

Wil je meer weten over onze prijzen en werkwijze rondom een destination wedding, neem dan eens contact met ons op. In het hoogseizoen, de periode van juni tot september, nemen wij een maximum van 5 destination weddings aan. Dit komt door de hoge intensiteit die gepaard gaat met het reizen en de meerdere dagen die vaak bij een weddingweekend in het buitenland horen.

Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid