BRUIDBEELD + HOUSE OF WEDDINGS
BruidBeeld ontvangt kwaliteitslabel voor hun schitterende trouwfilms.
HOUSE OF WEDDINGS

Trots zijn wij op het feit dat BruidBeeld het kwaliteitslabel label van het exclusieve House of Weddings heeft mogen ontvangen. House of Weddings is een bron van inspiratie en een overzicht van de beste wedding professionals die je nodig hebt om je huwelijk te plannen. Hun zorgvuldig geselecteerde A-lijst van België's meest betrouwbare huwelijksleveranciers is een plek waar wij maar al te graag tussen staan.

EEN BRUIDBEELD TROUWFILM?

Elke trouwfilm moet emotie in beeld brengen. Het moet oprecht zijn, we moeten connectie maken met jullie en niet bezig zijn met regisseren en/of andere randzaken. Vandaar dat wij vrij minimalistisch te werk gaan, waardoor we jullie in beeld brengen zoals jullie zijn.

Liefde staat centraal in onze trouwfilms, liefde voor elkaar, voor familie, voor vrienden en de liefde voor ons vak. Onze trouwfilms kunnen de tand des tijd doorstaan. Over 50 jaar zal ons beeld nog steeds een bepaalde rust en schoonheid uitstralen.

We omschrijven ons werk ook wel als “Klassiek met een vleugje eigenzinnigheid”Wil je zien waarom House of Weddings als beste van België bekroond?

Gecharmeerd van ons werk?
Check onze beschikbaarheid